En directe

L'incendi de la Ribera d'Ebre està estabilitzat

WhatsApp Image 2019 06 29 at 15.45.20

Els Bombers donen per estabilitzat l’incendi de la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues.

Els Bombers continuaran treballant amb intensitat màxima aquesta nit

 

Al llarg de la nit i la pròxima matinada, els Bombers de la Generalitat continuaran treballant amb intensitat màxima per remullar la zona afectada pel foc, especialment en aquells punts on avui hi ha hagut algunes represes. Intentaran, així, eliminar els punts calents i evitar revifalles.

Reobren la C-12 entre Maials i Flix

 

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat aquest dissabte al vespre que s'ha reobert la C-12 entre Maials i Flix després d'estar tallada tres dies a causa de l'incendi de la Ribera d'Ebre, el Segrià i les Garrigues.

 

Per contra, segueixen tancades al trànsit la T-703 a la Palma d'Ebre; la C-233, entre Bovera i Flix; la T-714, a la Torre de l'Espanyol, i la T-2237, entre Vinebre i la Palma d'Ebre. 

El foc de la Ribera de l'Ebre està estabilitzat

 

Comencen a retirarse els mitjans aeris i el nombre d'efectius

 

L’operatiu ha començat a retirar mitjans aeris a la tarda i també preveu reduir el nombre d’efectius -unes 120 dotacions- de forma progressiva. A més, Ramos ha assenyalat que a partir de dissabte a la nit també començaran a retirar-se els efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME). 
 

Revifades durant la tarda al flanc dret nord

 

“Hem tingut tres o quatre revifades importants durant la tarda al flanc dret nord. Una d’elles dins la zona cremada, que té menor importància, i les altres en zones perimetrals, que són molt més crítiques”, ha explicat Antonio Ramos, cap del dispositiu.

Mostrar més