A les sis del matí d'aquest dimecres els Bombers de la Generalitat ha rebut l'avís d'un incendi en una casa unifamiliar del carrer de la Garrotxa de Sabadell. Un veí ha avisat al 112 que veia sortir fum de sota la porta de la casa. A l'interior, els Bombers han trobat el cos sense vida d'un home gran.

Ha mort un home gran, veí de la casa

Després de desplaçar-se fins al lloc, els Bombers han pogut accedir, pel balcó, a la casa. Han iniciat les tasques d'extinció de l'incendi, que afectava el primer pis, i la recerca d'un home gran que, segons les primeres informacions, vivia a l'habitatge. S'ha localitzat el seu cos a una de les estances i se l'ha evacuat a l'exterior, per façana, on els tècnics i sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han confirmat finalment la seva mort.

Les flames han cremat totalment una habitació i ha afectat per temperatura i fum la resta de l'habitatge. Els Bombers han pogut donar l'incendi per extingit a les set del matí, i després s'ha procedit a ventilar la casa.

Investigació dels Mossos

Segons han informat des de Bombers, fins al lloc de l'incendi s'hi han desplaçat sis dotacions dels Bombers, entre les quals hi havia la unitat sanitària del GROS (Grup Operatiu de Suport), dues ambulàncies del SEM i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra. La policia catalana s'ha fet càrrec de les diligències judicials per tal de fer l'aixecament del cadàver i també de la investigació de l'incendi.