Aquest diumenge a la tarda els Bombers de Barcelona han treballat en un incendi al terrat de l'Hotel NH Collection Barcelona Constanza, a tocar de l'Illa Diagonal. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el foc s'ha originat a les màquines de l'aire condicionat de l'hotel per culpa de la calor i de l'ús d'aquestes.

incendi hotel barcelona calor

Imatge de l'exterior de l'hotel de Barcelona. / AR

L'aire condicionat a tot drap

Les màquines han entrat en combustió i els bombers de la ciutat s'han desplegat per extingir-lo. Quan els efectius han arribat al lloc l'incendi ja s'havia apagat sol i els bombers han treballat per ventilar les plantes superiors d'aquest cèntric hotel de la ciutat de Barcelona.

Tots els clients de l'hotel n'han hagut de sortir tot i que, segons fonts municipals, no cal lamentar ferits ni persones afectades. En l'operatiu també hi han treballat dotacions de la Guàrdia Urbana i diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Podran tornar a l'hotel

Les persones que han hagut d'abandonar l'hotel podran tornar a l'establiment quan els Bombers de Barcelona acabin amb les tasques de ventilació. L'incendi al terrat d'aquest hotel de la ciutat ha generat molta expectació a la zona, que a més coincideix amb el primer cap de setmana de rebaixes i que el gran centre comercial proper està obert.