El rescat en helicòpter d'una anciana de 74 anys no va ser com esperava i va acabar convertint-se en un malson per a ella.

Els fets van passar a Phoenix (Estats Units). Durant una excursió per la muntanya, la dona va caure i va haver de trucar als bombers perquè la traslladessin a l'hospital. La van tombar en una llitera, la van lligar amb unes cordes i l'helicòpter la va elevar per traslladar-la a l'hospital.

"La llitera va estar més d'un minut fent voltes"

En el moment que es va elevar la llitera, aquesta va començar a donar voltes sense parar cada vegada a més velocitat. La llitera va estar més d'un minut sense parar i va assolir velocitats que van poder posar en perill la vida de la pacient, encara que finalment va quedar tot en un ensurt i una anècdota.

L'enregistrament s'ha viralitzat per les xarxes socials i en poques hores ha acumulat més de 10 milions de visites en menys de 24 hores.

Moment en què l'helicòpter rescata l'anciana / YouTube

El Departament de Bombers de la zona ha declarat que només recorda dos casos semblants en els últims sis anys, ja que és una situació que es dóna amb molt poca freqüència.