Un incendi forestal ha cremat aquest diumenge a la tarda a Montferri (Alt Camp). Els Bombers, que van rebre l'avís sobre dos quarts de vuit de la tarda, segueixen treballant en l'incendi aquest dilluns, que ha cremat 15 hectàrees de vegetació, després de donar-lo per estabilitzat diumenge a la nit, cap a un quart de dotze.

En concret, l'incendi s'ha produït a la zona de La Cargola. El foc ha obligat a tallar la la carretera T-204  entre els punts quilomètrics 4 i 4,5 en els dos sentits de la marxa i s'hi han desplaçat 5 dotacions aèries i més de 20 terrestres. Els Bombers han compartit un vídeo de l'incendi a vista d'ocell.

Les dotacions aèries es van retirar a la caiguda del sol i van continuar treballant les unitats terrestres, conjuntament amb els Mossos d'Esquadra i els Agents Rurals. 

El foc ha afectat una zona de vegetació regenerada, que ja havia cremat el 2019, i hi havia força combustible gruixut. Nou dotacions han treballat durant la nit per rematar-lo bé i evitar qualsevol revifada amb l'entada de vent.

La carretera T-204, que s'havia tallat entre els quilòmetres 4 i 4,5 en els dos sentits de la marxa, ha quedat reoberta cap a dos quarts de tres de la matinada. Un cop fet el relleu aquest matí, 14 dotacions segueixen amb les tasques d'extinció, i a les 9 del matí s'incorporaran també dos avions de vigilància i atac.