La cadena de botigues de mobles Ikea ha fet un pas més. Ja no només venen mobles i menjar, ara també vendran roba.

Samarretes i bosses amb la marca d'Ikea i els seus tradicionals codis de barres i la tipografia de la marca sueca. Ikea se suma així a Lidl, que també va posar a la venda productes amb els colors corporatius de la cadena de supermercats alemanys.

Aquesta col·lecció de roba que presenta Ikea portarà el nom d'Efteräda i serà majoritàriament de color blanc.

Roba blanca amb logo i imatge d'Ikea

Comptarà amb bosses i samarretes que portaran imatges del logo de la marca i també els codis de barres, concretament, el codi de la famosa estanteria Billy, una de les més venudes d'Ikea.

Ikea Ropa

Imatge de la línia de roba que ha presentat Ikea

Hi haurà també tovalloles, ampolles d'aigua reutilitzables, paraigües, samarretes i dessuadores, tot amb els colors corporatius i a preus molt competitius.

De moment, però, aquests productes esperats pels fans d'Ikea només es podran comprar durant una setmana en una de les botigues de la marca al Japó. La companyia sueca no ha aclarit si aquests productes arribaran a les botigues d'Europa i a les botigues de Catalunya.

Ikea Ropa Marca

Les peces de roba inclouen un codi de barres de l'estanteria Billy.

Les vambes de Lidl, esgotades en pocs minuts

Caldrà veure si els fans d'Ikea tenen les mateixes ganes de comprar productes de roba amb els logos i colors corporatius com els fans de Lidl, que van esgotar en poques hores les vambes de colors blaus, vermells i grocs. La cadena de supermercats també va esgotar en poca estona la coneguda com la Thermomix barata.