La Policia Nacional ha identificat l'home que va pegar una pallissa a una fruitera el passat dimarts a la Corunya. L'agressor li va clavar dos cops de puny a la cara per vendre peres de Lleida al seu establiment

Les autoritats han localitzat l'home aquest dimecres al migdia en una roda de reconeixement. Sandra Castro, la víctima, va poder fer-li una foto a la seva cara durant l'atac, i la va portar a la policia perquè el poguessin identificar.

És resident de la zona

L'home, d'uns 70 anys, és natural de la Corunya, i resideix a la zona on van passar els fets, segons ha pogut saber La Voz de Galicia. En el moment de l'atac, l'agressor portava ulleres de sol, però això no ha impedit que Castro pogués identificar-lo sense cap mena de dubte a la roda policial.

Ara l'atacant afronta un delicte lleu de lesions i passarà en breus a disposició judicial.

Onades de suport a la Sandra

Des de l'atac, Castro ha rebut grans gestos de solidaritat i comentaris de suport de gent d'arreu: des del seu barri fins a altres zones d'Espanya. En qüestió d'hores, els veïns van esgotar-li les peres de Lleida que venia i, uns dies després, va rebre regals des de la capital catalana de gent que se solidaritzava amb ella.

Fins i tot un instagramer lleidatà, el Postureig de Lleida, va fer una crida als seus seguidors a deixar-li comentaris positius a Google, on té informació del seu establiment. De moment, ja acumula més de 1.300 comentaris i cinc estrelles positives.

Un atac inesperat

L'home va causar a Castro ferides al nas i un gran xoc, ja que l'atac va tenir lloc al magatzem de la seva botiga. Segons ha explicat la dona, després de l'atac temia que l'agressor tornés, però no ho va fer.

La dona encara no ha parlat amb l'home, tot i que s'hauran de tornar a veure les cares en el judici, que encara no té data. Això si, abans, no arriben a un acord de conciliació.