L'esquiadora Blanca Fernández Ochoa, que va ser trobada morta aquest dimecres a La Peñota, va ser identificada per uns braçalets i un tatuatge al turmell.

Els resultats de l'autòpsia hauran de determinar com i de què va morir Blanca. El que es té clar, de moment, és que l'esquiadora no va morir com a conseqüència d'una caiguda accidental ni homicida.

Medicaments i vi

A la motxilla de Blanca no només hi havia el menjar que va comprar a la botiga abans de marxar cap a la muntanya. També hi havia uns medicaments a la bossa i al costat del cadàver també s'hi ha trobat una ampolla de vi.

L'informe final podria tardar setmanes

Sigui com sigui, encara que l'informe preliminar de l'autòpsia determinarà la causa de la mort de Blanca Fernández Ochoa, hi ha mostres que s'han d'analitzar en laboratoris i que, per tant, podrien tardar setmanes en tenir un resultat i per tant les circumstàncies exactes de la mort no se sabran fins a d'aquí a uns dies.

La família ja ha reservat una sala del tanatori

Aquest matí, se li ha practicat l'autòpsia. Si la policia no demana proves addicionals, el cos podria ser lliurat aviat a la família.

De fet, la família ja ha reservat una sala per a aquest dijous a la tarda al tanatori municipal de Cercedilla, i la seva intenció és incinerar les restes de l'esportista aquest divendres mateix al matí al crematori de Pozuelo de Alarcón. Tanmateix, altres fonts assenyalen que el cos podria quedar-se fins dissabte a l'Institut Anatòmic Forense per acabar de realitzar-li proves.

L'empresa de serveis funeraris Albia, amb qui l'esquiadora col·laborava en causes solidàries, es farà càrrec de totes les despeses funeràries.