El cos trobat aquest diumenge en una zona boscosa de Sabadell ja ha estat identificat. Es tracta d'Antonio Sanmartín, un home de 74 anys que havia desaparegut feia més d'un mes al nord de Sabadell. L'home era veí del barri de la Roureda, i l'últim cop que se l'havia vist era el 6 de setembre.

Tot i que els Mossos d'Esquadra no han confirmat que el cos trobat diumenge fos d'aquest home desaparegut, perquè volen esperar els resultats de la necroressenya, la família sí que ha determinat que es tracta de Sanmartín, segons publica el Diari de Sabadell.

Estava en un estat avançat de descomposició

El cos va aparèixer aquest diumenge a la tarda, al voltant de les set, en una zona boscosa situada entre els barris de Can Llong i la Roureda. Uns veïns van fer aquesta troballa i van alertar immediatament la policia. El cos, segons sembla, estava en un avançat estat de descomposició.

És precisament aquest estat en què es va trobar l'home el que va impedir la seva identificació, i també, les possibles causes de la mort. Per ara, l'autòpsia encara ha de revelar tots aquests detalls.

Segons sembla, Sanmartín, que patia una malaltia crònica, va marxar el 6 de setembre mentre la seva dona feia la migdiada. Des del primer moment, la família i els amics es van mobilitzar per a buscar-lo. Quan va desaparèixer portava una camisa de quadres granate i un pantaló de xandall, la mateixa roba que duia el cadàver que va aparèixer aquest diumenge.