La companyia aèria britànica British Airways investiga el cas d'una hostessa de l'empresa que està oferint serveis sexuals entre vols i fins i tot als avions. Per a relacions sexuals, l'hostessa exigeix un pagament de 50 euros com a reserva. Després, la xifra pot variar segons el que se li demani i de l'altitud de l'experiència.

L'hostessa, encara sense identificar, utilitza la plataforma Only Fans per oferir els seus serveis. Segons The Sun, la jove publica fotos amb el seu uniforme d'hostessa i fins i tot ven la seva roba interior. Però en vol més, i ara promet experiències a bord dels avions.

Una hostessa de British Airways ofereix sexe a bord dels avions

L'hostessa es promociona sexualment a les xarxes. Primer va començar atraient els clients prenent agosarades instantànies en l'aire amb el seu uniforme i venent la seva roba interior online. En una fotografia, per exemple, se la veu pujant-se la faldilla a la cuina de l'avió a pocs metres dels passatgers. En una altra, apareix al bany de la cabina i ensenya les mitges, amb la llegenda: "No calces els diumenges".

Una azafata ofrece sexo a bordo de los aviones de British Airways / Cedida

Una hostessa ofereix sexe a bord dels avions de British Airways / Cedida

L'hostessa cobra uns 30 euros per un parell de les seves calces, però la tarifa augmenta considerablement pels serveis presencials en privat. Normalment, les cites són als hotels en els quals l'hostessa s'allotja entre vols, però en el seu blog aclareix que "si alguna vegada vols entreteniment per a adults a bord, tot el que has de fer és donar-me una suma de diners i gaudiràs d'una experiència completament diferent". Per als interessats, l'hostessa afirma que "haurà de pagar una tarifa de seguretat de 50 euros i que els preus varien segons el servei sol·licitat, sense negociació".

A més, la dona també presumeix de 'jugar' amb els seus companys de tripulació. En una fotografia apareix l'hostessa estirada al llit d'un hotel a Edimburg, sostenint una copa de vi entre els dits dels peus i amb una descripció subtil: "Res millor que emborratxar-me amb el meu pilot perquè pugui fer-me el que vulgui. Salut".

British Airways investiga la identitat de l'hostessa / Wikimedia Commons

British Airways investiga la identitat de l'hostessa / Wikimedia Commons

La companyia investiga la identitat de l'hostessa

British Airways té un problema. En les fotografias l'hostessa porta l'uniforme i no hi ha dubte que es tracta de la companyia britànica. Però desconeixen la identitat de la dona. Segons The Sun, un portaveu de l'aerolínia afirma: "Esperem el més alt nivell de comportament de tots els nostres col·legues a tota hora, i estem investigant els fets. És un incompliment del deure impactant i no és la imatge que British Airways vol donar de la seva tripulació de cabina". Al seu torn, un company d'aerolínia afirma que "clarament s'està prostituint i està impulsant el seu negoci utilitzant fotos fetes a bord dels avions". Finalment, un altre membre de la tripulació va suggerir que estava augmentant el seu salari després de les retallades relacionades amb el Covid-19 i va afirmar que "això posa en relleu que molts empleats no poden permetre's viure amb salaris reduïts des de les retallades".

Per això, l'hostessa ha decidit recaptar fons pel seu compte i promet causar greus turbulències a bord dels avions de British Airways.