Un hospital s'ha negat a tractar a una nena de 12 anys amb l'argument que la seva mare havia estat amb malalts de coronavirus per la seva professió d'infermera. Una excusa que, com era d'esperar, va enfurismar aquesta mare i ha obligat aquest centre sanitari britànic a demanar-li disculpes a la mare.

L'hospital no atén la nena perquè la seva mare està amb pacients de Covid

Els fets han passat al Regne Unit i l'infermera afectada es diu Tracy Shenton, de 48 anys. Va portar a la seva filla de 12 anys al Bradwell Hospital, a la regió de Stoke and Trend, però li van negar l'assistència perquè havia estat en contacte amb malalts de Covid-19, segons destaca un mitjà local.

Havia demanat cita amb el metge de capçalera de la seva filla dies abans, però no la van atendre. De fet, després d'esperar en el cotxe durant 15 minuts, li van trucar la mare i li van dir que no podrien veure a la seva filla pel seu contacte amb malalts de coronavirus, ha explicat aquesta mare amb la lògica indignació.

Bradwell hospital / Geograph

Quan la mare i la seva filla van arribar a l'hospital, els van dir que s'esperessin al cotxe i no les van atendre / Geograph 

 "El fet que no pogués ser atesa per la meva feina em va fer sentir culpable", ha lamentat.

L'hospital ha demanat disculpes a la mare per no atendre a la filla 

Després de denunciar públicament el cas, aquesta infermera britànica ha rebut les disculpes de l'hospital per la "mala experiència rebuda aquest dia". El centre sanitari també ha volgut explicar les raons: "Tenim processos en marxa per a la selecció de pacients, però els mantenim en constant revisió per continuar millorant les coses i proporcionar un servei de qualitat i segur per a tots els pacients". 

L'hospital també advertit als seus personal de recepció per tal que "aquest escenari no es torni a repetir.