L'època de Halloween ja ha arribat i ha provocat un gran enrenou en un hospital de Royal Oak, a l'estat nord-americà de Michigan. Una noia que participava en la gravació d'un anunci ambientat en Halloween maquillada com un zombi va anar a les urgències per un atac d'ansietat. Els metges, però, van pensar-se que el maquillatge era de debò i que havia patit un accident molt greu.

La noia, Jai Fears, és una ballarina professional que ha participat en gires internacionals amb artistes de tot tipus. Per això, està acostumada al maquillatge. Aquest cop, però, mentre s'estava caracteritzant de zombi per gravar un anunci, i sense que sàpiga per què, li va entrar un atac de pànic.

noia zombi hospital

Els metges van pensar que un greu accident havia destrossat la cara a la noia / Facebook

Van saltar totes les alarmes

Els companys de la jove la van portar a l'hospital a tota velocitat, i, quan va arribar, amb el maquillatge encara a la cara, els metges van activar totes les alarmes: es van pensar que un greu accident li havia deixat la cara mig destrossada.

"Van activar tots els traumatòlegs pensant que estava en xoc per les ferides", ha explicat la mateixa noia, que en cap moment els va dir que estava maquillada. Ella es defensa: "Ho haurien d'haver sabut! No vaig dir res perquè em pensava que ho veurien de seguida, que era fals".

L'hospital no ha fet declaracions respecte aquest cas concret, però ha emès un comunicat on recorda que "les urgències no són un lloc per fer broma". "Hi ha molts pacients amb problemes seriosos i amb risc per la seva vida, i els metges s'han de poder centrar en els pacients amb emergències de debò", ha reblat el centre.