La Policia Local de Cambrils ha enxampat un conductor i un acompanyant, tots dos veïns de Lleida, ebris, dins d’un vehicle aturat en una zona verda del municipi, amb les portes obertes i la música alta.

Es van escapar de Lleida beguts

Els dos han estat denunciats per saltar-se el confinament i per altres infraccions. Segons informen fonts policials, el conductor, que presentava signes evidents d'embriaguesa, va donar una taxa d’alcoholèmia de 0,77 mg/l, el triple del límit permès. 

Mossos Transit

Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra a Lleida / EFE

Els fets van passar divendres passat, 24 de juliol. Els dos veïns de Lleida s’havien saltat el confinament pel coronavirus i havien arribat a Cambrils, a la zona verda del camí del Corralet, cantonada amb el vial de Cavet. Un agent policial els havia vist fer una conducció anormal per aquest vial i va donar avís a la seva centraleta.

Denunciats per haver-se saltat el confinament

Una patrulla es va desplaçar fins al lloc, en aquest descampat al barri dels Ametllers de Vilafortuny (Cambrils), i va identificar els dos ocupants del vehicle, que tenen segones residències en aquest municipi del Baix Camp

Els dos van quedar denunciats per saltar-se el confinament i altres infraccions, i es va immobilitzar preventivament el cotxe, donat l'estat d'embriaguesa del conductor.