Aquest matí a les 9 un comercial de joies ha estat brutalment apunyalat al centre de Calella per tres atracadors. Els tres homes esperaven al comercial al carrer de la Bruguera, on l'home, comercial d'una empresa de Santa Coloma de Gramenet, segons ha informat Calella.com, havia d'anar a una visita en una joieria d'aquest municipi del Maresme.

Quan ha aparcat el cotxe, els tres atracadors han sortit del seu vehicle i han perseguit al comercial, a qui han fet baixar a punta de pistola i l'han apunyalat diverses vegades. La intenció era robar-li la maleta que portava amb les mostres de les joies, al maleter del cotxe.

Col·laboració ciutadana

Segons el mateix mitjà local, un veí ha vist l'atracament i s'ha acostat al cotxe dels lladres i li ha tret les claus del contacte. Els lladres, després d'haver-se fet amb el botí, han volgut escapar però no tenien les claus del cotxe.

Finalment s'han escapat amb el cotxe del comercial. El cotxe dels atracadors, que feien seguiment a l'home, s'ha quedat al carrer i els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de les investigacions, se l'han emportat per analitzar les empremtes dactilars dels presumptes delinqüents.

El comercial, ferit greu

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha pogut traslladar la víctima a l'hospital ferit greu, tot i que no es pateix per la seva vida. No ha transcendit el valor total de les joies que els tres atracadors s'han pogut endur en aquest sanguinari assalt.