La policia ha aconseguit resoldre el cas de la nena de 15 anys que va ser violada a la sauna d'un hotel de Mallorca. Un home de nacionalitat romanesa va ser detingut com a autor de l'agressió sexual i ha estat posat en llibertat amb càrrecs. L'arrestat s'allotjava amb la seva dona al mateix hotel que la menor i després de l'incident va aconseguir abandonar el recinte sense ser identificat pel personal de l'establiment. Segons avança Última Hora, l'home i la seva parella són carteristes i el seu objectiu era robar els clients que també s'allotjaven a l'edifici.

Els fets van tenir lloc el passat 27 de maig en un hotel de la localitat de Llucmajor. La víctima -una turista de nacionalitat britànica que estava de vacances amb la seva família- va decidir baixar sola a la sauna de l'allotjament cap a les quatre de la tarda. Una vegada dins, un desconegut la va abordar i la va violar després d'immobilitzar-la. La víctima va cridar demanant ajuda, però el seu agressor va poder fugir corrent.

Fotografia

En conèixer l'incident, la recepció de l'hotel va trucar la Guàrdia Civil, que va activar el protocol establert en casos d'agressió sexual. La jove va ser traslladada a un centre mèdic, on li van fer una exploració ginecològica. Els metges van trobar ferides que van confirmar que havia patit una violació. Després de repassar els enregistraments de l'hotel i interrogar el personal, la policia va elaborar una llista de possibles sospitosos. Van mostrar les seves fotografies a la víctima i aquesta va reconèixer l'home ara detingut, de manera que es va ordenar la seva recerca i captura.

El sospitós va ser identificat en un control rutinari dijous passat i després de corroborar la seva identitat va ser detingut. Segons el mateix mitjà, l'agressor va ser posat en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració i se li va retirar el passaport.