Un home de La Puebla de Alfindén (Saragossa) està acusat d’haver agredit i violat la seva veïna al garatge de casa seva, aprofitant que el marit d’aquesta estava ingressat a l’hospital. Ara, la fiscalia li demana una pena de nou anys de presó i deu més de llibertat vigilada.

Félix F.M., de 66 anys, va agredir presumptament la seva veïna el dia 9 de febrer. Poc abans de les nou del vespre, va veure com la víctima baixava de l’autobús i li va preguntar si venia de veure el “piltrafa” del seu marit.

L’agressor li hauria proposat fumar un cigarret junts, i ella s’hi hauria negat. Quan va anar per accedir a casa seva, l’home es va oferir per ajudar-la a obrir la porta del garatge. En aquell moment, la va empènyer dins, la va tirar al damunt d’unes caixes, li va donar diverses bufetades i li va tapar la boca perquè no cridés. La dona, de 69 anys, va intentar fugir però no ho va aconseguir.

No va poder consumar la violació

Segons la denúncia de la víctima i defensa la fiscalia, l’home li va dir que estava enamorat d’ella i li va començar a fer tocaments per tot el cos, pessigant-li un pit. També la va despullar i es va abaixar els pantalons per a violar-la. Després de ficar-li un dit a la vagina, no va poder penetrar-la perquè no va aconseguir tenir una erecció.

Finalment, la víctima es va poder treure l’agressor del damunt i va sortir al carrer demanant ajuda. La policia el va detenir i el jutge el va enviar a la presó, on continua des de fa més de sis mesos.

Ara, l’home s’enfronta a nou anys de presó i a deu més de llibertat vigilada, amb una ordre d’allunyament de 500 metres de la dona. La fiscalia també demana una indemnització de 6.210 euros per les lesions i els danys morals que va patir la víctima.