Un home d'origen marroquí s'enfronta a fins a 12 anys de presó per haver forçat la seva parella a mantenir relacions sexuals i, a més, haver-la agredit amb un got de vidre que li va provocar diverses lesions.

Els fets van passar el 22 de juliol del 2018 quan l'home es trobava en una pensió del carrer Lluís Companys de Lleida amb la que aleshores era la seva parella. L'acusat, segons el relat de la fiscalia, va forçar la dona a mantenir relacions sexuals després que ella s'hi negués. A més, també la va colpejar al cap amb un cop de vidre, provocant-li ferides que van fer que estigués set dies de baixa.

Ara, la fiscalia demana per a l'acusat una condemna d'onze anys de presó com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual, i un altre any per un delicte de maltractament.

La fiscalia demana 3.350 euros d'indemnització a la víctima i una ordre d'allunyament

La fiscalia, a més, demana que l'agressor indemnitzi la víctima amb 3.000 euros pels danys morals soferts i amb 350 per les lesions. També demana al jutge que se li imposi una ordre d'allunyament de 200 metres de la víctima i del domicili d'aquesta durant un període de catorze anys, i la prohibició de portar armes durant dos anys més.

L'acusat es troba, actualment, empresonat al centre penitenciari de Ponent, a la partida de Vallcalent de la capital lleidatana.