El fiscal demana deu anys de presó per a un home acusat de violar la seva parella i mare dels seus dos fills en adonar-se'n que havia posat un 'like' a un altre home a Facebook. "Ara em donaràs 'm'agrada' a mi", li va etzibar.

Els fets van passar a les 7.45 hores de l'1 d'agost del 2014 a la localitat valenciana de Torres-Torres, quan eren presents al domicili de la parella els fills de tot dos i el pare d'ella.

"Ara em donaràs 'm'agrada' a mi", el va etzibar

 

"L'acusat va cridar a la víctima perquè acudís al bany i quan ella es va apropar, la va agafar del braç dret i amb evident ànim libidinós la va fer entrar per força al bany i va tancar la porta perquè ella no pogués sortir fàcilment, dient-li 'ara em donaràs 'm'agrada' a mi".

A conseqüència de l'agressió, la dona va patir lesions menors i pateix depressió. La vista judicial s'ha celebrat aquest dilluns a l'Audiència Provincial de València. El Ministeri Públic demana per a l'acusat, a més dels deu anys de presó, vuit anys més de llibertat vigilada a executar posteriorment a la pena privativa de llibertat, informa La Voz de Galícia.