Un home de 41 anys presumptament ha violat la nòvia del seu fill de 18 anys a San Rafael (Argentina) la matinada d'aquest diumenge. La policia va detenir l'home al cap d'unes hores mentre jugava un partit de futbol

La violació

La víctima, una noia de 18 anys, va anar a buscar la seva parella a casa seva. Quan va arribar, el jove no hi era i ella va decidir esperar-se. Més tard, va arribar el seu sogre que quan la va veure la va agafar amb força i la va arrossegar fins una habitació on la va tancar. Allà la va obligar a mantenir relacions sexuals i, fins i tot, la va amenaçar de mort. Tot i que ella va intentar resistir-se, la força física de l'home era molt superior i no va poder aturar-lo.

Després de la violació, l'agressor va marxar de la casa i la noia va aprofitar per sortir de la casa. Un cop fora, ella va poder demanar ajuda als veïns del barri que van trucar a la policia. Els cossos de seguretat van activar el protocol pertinent i la van traslladar a la comissaria per prendre-li la declaració.

Quan van acabar el protocol policial, van portar la víctima a l'Hospital Schestakow. Allà els metges van confirmar que la jove tenia lesions a les parts íntimes a causa de la resistència i va quedar ingressada sota observació mèdica a causa de les seqüeles psicològiques, segons informa el diari argentí UNO.

"Potoco", el presumpte agressor

"Potoco", Óscar Ureta, és el sobrenom amb què es coneix el presumpte agressor de la violació sexual a la nòvia del seu fill. L'home ja és conegut per la policia, ja que té nombrosos antecedents penals, entre ells: homicidi, narcotràfic, delictes contra la propietat, entre molts altres.

Aquest diumenge 13 d'octubre els cossos de seguretat van anar a detenir a l'home a casa seva però, per sorpresa seva, quan van arribar a la residència estava completament buida. Finalment, es van trobar en "Potoco" jugant a futbol on el van detenir.

L'home serà imputat per "abús sexual agreujat per excés carnal en un context de violència de gènere" pel que li poden caure més de 20 anys de presó, entre altres penes.