Dean Anthony Sellenthin, un australià de 43 anys, està a la presó de forma preventiva des d'aquest juliol. Se l'acusa d'haver violat dos gossos i assetjat diverses dones, nens i persones amb discapacitat

Els actes dels quals se l'acusa van passar entre el 2011 i el 2017. Segons la policia local, durant set anys Sellenthin va molestar de forma repetida turistes, locals i gossos a la popular ciutat turística Byron Bay (Austràlia).

Zoofília i pedofília

Segons indiquen fonts judicials, l'any 2017 l'home va violar un gos "de pèl curt i fosc" i un Golden Retriever més de dinou vegades a casa seva, a la ciutat de Bangalow. Per aquestes accions se l'acusa de zoofília, un càrrec que ell ha acceptat.

A més, l'home també s'ha declarat culpable d'haver produït i posseït material pedòfil, d'haver robat roba interior i vestits de bany de dones i nens, i d'haver perpetrat un assalt agreujat.

En total, a la primera vista del judici les autoritats li van imputar 221 càrrecs, dels quals Sellenthin va declarar-se culpable de 96, informa Telecinco.

Han ajornat el judici: el cas és massa complex

Sellenthin havia de rebre condemna el passat divendres, però el judici ha estat posposat al 18 de desembre.

El seu cas, segons indiquen fonts judicials, és massa complicat, ja que l'home acumula centenars de càrrecs i els seus crims són molt variats: inclouen des de crims sexuals fins a robatori i traspàs de la propietat privada.

Per aquest motiu, el tribunal s'ha vist obligat a posposar la sentència més d'un mes i mig.