José Pedro B.C., un home de nacionalitat equatoriana que vivia en un carrer del districte de Sants el passat agost de 2018, s'enfronta ara a una pena de 12 anys de presó per haver violat i intentat assassinar el seu company de pis. Haurà de respondre davant del tribunal de la secció setena de l'Audiència de Barcelona pels presumptes delictes d'agressió sexual, delicte de lesions greus en grau de temptativa, delicte d'amenaces i un delicte lleu de lesions.

L'home, de 52 anys, vivia amb aquest altre home en un principal del carrer de Sagunt de Barcelona, al barri de Sants, i sabia perfectament que el seu company dormia profundament gràcies a les pastilles que es prenia. Al voltant de les quatre de la matinada del 8 d'agost de 2018, i segons el relat de la fiscalia al qual ha tingut accés ElCaso.cat, l'acusat va entrar a l'habitació del company de pis i el va violar analment.

Per culpa del dolor que va sentir l'agredit, es va despertar i el va fer fora de l'habitació. L'ara acusat va anar a la cuina, va agafar un ganivet de grans dimensions i va tornar a l'habitació on hi havia la víctima. Segons el relat de la fiscalia, que ara s'haurà de provar durant el judici, José Pedro va intentar matar a ganivetades al seu company de pis però ell li va poder robar el ganivet i escapar-se.

"Et tornaré a violar"

La víctima d'aquesta agressió sexual homosexual no tenia mitjans per trobar un lloc on viure i va seguir vivint al pis del carrer de Sagunt, propietat del presumpte agressor. Segons detalla la fiscalia, José Pedro va intentar mantenir relacions sexuals de nou amb l'home però s'hi va negar. "Et tornaré a violar" li va dir, aprofitant que per dormir s'havia de prendre unes pastilles.

Denuncia el 13 d'agost

Després de diversos enfrontaments entre els dos, el dia 13 d'agost de 2018 l'home va decidir marxar del pis i denunciar els fets als Mossos d'Esquadra "superat per la por i l'angoixa".

Ara la fiscalia demana una pena de presó de 12 anys pels delictes de delictes d'agressió sexual, delicte de lesions greus en grau de temptativa, delicte d'amenaces i un delicte lleu de lesions.

També demana una indemnització per la víctima, que va patir una fissura anal, de 6.000 euros. El judici arrencarà a l'Audiència de Barcelona aquest pròxim 15 de gener i comptarà amb les declaracions de l'agressor i de la víctima, que pateix una incapacitat del 72%.