Un home, de 34 anys i de nacionalitat espanyola, ha estat detingut acusat d'haver agredit sexualment a una noia a un ascensor a Múrcia. La víctima va patir diverses fractures als ossos del nas i tenia nombroses erosions als braços.

Tot i que l'agressió es va produir a finals del mes de juliol del 2018, la Policia Nacional ha detingut aquest dilluns l'home com a presumpte autor del delicte.

"No cridis, si ho fas et mataré" 

Els fets van passar quan la víctima tornava de casa de la seva parella. La noia estava a l'ascensor del seu bloc de pisos quan l'agressor hi va entrar sense dir res. A partir aquí, la va agafar dels cabells i li va dir: "no cridis, si ho fas et mataré" mentre li feia diversos tocaments sexuals, segons va explicar la noia als agents policials. Un cop l'ascensor va aturar-se, la noia va demanar auxili a les veïnes i l'agressor va marxar corrents de la zona.

La va agafar del cabell i li va dir: "no cridis, si ho fas et mataré" mentre li feia tocaments

Finalment, van traslladar la noia a un centre hospitalari on la van atendre i li van diagnosticar les diverses fractures al nas.

La detenció

El grup d'Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAM) de la Policia Nacional va iniciar una investigació després de la denúncia, i gràcies a les declaracions dels testimonis i al reconeixement fotogràfic han pogut detenir al presumpte autor per un delicte d'agressió sexual i lesions greus aquest dilluns.