Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 6 de setembre un veí de Cerdanyola del Vallès de 42 anys i de nacionalitat espanyola per disparar en diverses ocasions contra la façana d'un edifici del municipi. Els fets van tenir lloc la segona quinzena del mes d'agost quan diversos veïns del mateix immoble van denunciar que havien rebut impactes de projectil als seus balcons, tendals i aparells d'aire condicionat i que alguns, fins i tot, haurien arribat a entrar a dins els habitatges. 

A partir d'aquí es va obrir una investigació que va determinar que tots els trets s'efectuaven de matinada, sobre la mateixa façana i amb projectils del mateix calibre. Un cop detectat l'habitatge des d'on es disparava, el 5 d'agost es va realitzar l'entrada i es va procedir a detenir el presumpte autor dels fets.

Armes i un llibre d’Adolf Hitler

En l’escorcoll del domicili també es van intervenir, entre d’altres, diverses armes prohibides, munició d’arma de foc, substàncies estupefaents, una bàscula de precisió i 2.080 euros en efectiu provinent presumptament de la venda de droga. Tal com es veu a les imatges dels objectes decomissats, la policia també va trobar un llibre d’Adolf Hitler. La policia, però, no han pogut aclarir què va motivar el trets.

L'endemà de la detenció, l'home, a qui se l'acusa de tres delictes de lesions, tinença il·legal d'armes i tràfic de drogues, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció 4 en funcions de guàrdia de Cerdanyola, el qual va decretar el seu ingrés a presó.