Un home ha tirat el seu cotxe al mar després de calar-li foc de matinada a Tarragona. Els fets s'han produït sobre les quatre de la matinada, quan un individu ha incendiat un vehicle i l'ha tirat a l'aigua a la zona de les Escales Reals del Moll de Costa de Tarragona. Els equips d'emergències han aconseguit treure el vehicle de l'aigua després de diverses hores d'intensa feina i un jove veí del municipi Cambrils s'ha lliurat com a presumpte autor dels fets.

La Guàrdia Civil i el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat han aconseguit treure amb l'ajuda d'una grua el cotxe del mar cap a les cinc de la tarda d'aquest diumenge. Les tasques de rescat han estat complicades ja que el vehicle s'havia enfonsat a bastanta profunditat i era difícil localitzar la seva ubicació amb precisió. La col·laboració d'una embarcació amb radar ha estat crucial perquè es pogués portar a la superfície l'automòbil.

Les càmeres de videovigilància del port captaven aquesta matinada com el vehicle -un Seat Eivissa de color blanc- es precipitava al mar des de la zona de les Escales Reals del Moll de Costa de Tarragona. Segons avança el Diari Més, un jove veí de la localitat de Cambrils s'ha entregat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra hores abans que culminés el rescat i ha confessat ser l'autor dels fets.

La policia ha obert una investigació i ara per ara es desconeixen quins van ser els motius que van portar al noi a llançar el cotxe a l'aigua. Segons informa el mateix mitjà, els serveis d'emergències que han reflotat el vehicle han pogut comprovar que no hi havia ningú al seu interior.