La Policia Nacional ha detingut un home per un presumpte delicte d'atemptat a l'autoritat per agredir una agent després que fos sorprès practicant sexe oral amb la seva parella al centre de Huelva i es procedís a la identificació d'ambdós. Els fets van tenir lloc dissabte passat de matinada al carrer Plus Ultra de la capital.

L'agressor va agafar del cabell una agent i va començar a colpejar-la

Una parella que circulava per la zona va observar com un home i una dona es trobaven practicant el que semblava ser sexe oral en ple carrer. Van apropar-se per convidar-los que deposessin la seva actitud i identificar-los. Lluny de col·laborar amb la Policia, l'home va començar a insultar els agents i mostrar una actitud violenta, la qual cosa va portar aquests a demanar reforços.

A l'arribada dels companys, l'home va agafar del cabell a una de les agents i va començar a colpejar-la. La agent va necessitar assistència hospitalària, segons explica Diario de Huelva.

Després d'aconseguir els agents reduir aquesta persona la van detenir i la van traslladar a les dependències policials. Després va passar a disposició judicial.