La policia ha detingut un home de 28 anys per un suposat delicte d'abandonament de menors. L'home, de Dos Hermanas, a Sevilla, va deixar sola la seva filla de quatre anys al seient de darrere del seu cotxe i se'n va anar a prendre copes a un bar, al barri de Montequinto.

La mare va avisar la policia perquè sospitava que l'home se n'havia anat a beure

Segons sembla, la dona del detingut, la mare de la nena, va trucar la policia avisant que el seu marit havia marxat a les vuit del vespre  acompanyat de la filla de tots dos per anar a veure un partit de futbol, i que eren les dues i no havia tornat. La dona va assegurar que es temia que l'home estigués prenent copes.

Els agents van presentar-se a la casa familiar perquè la mare els donés més dades per intentar localitzar el pare i la nena. Les respostes de la dona els van portar a la barriada de Montequinto on, després de donar diverses batudes, van trobar el cotxe del pare.

La nena dormint al cotxe i el pare, borratxo

En apropar-s'hi, van veure que, a l'interior, hi havia una nena petita dormint i que li havien deixat una finestra parcialment oberta perquè el cotxe es ventilés.

Després d'aquesta troballa van trobar el pare dins d'un pub, borratxo, i va ser detingut per la seva participació en un delicte d'abandonament de menors.