La policia ha detingut un home de 37 anys per segrestar i matar una noia de 19 anys a la qual havia ajudat a canviar un pneumàtic. El cos sense vida de Mariana Bazza apareixia aquest dimecres en una plantació de canya de sucre situada a l'estat brasiler de São Paulo. La jove va desaparèixer aquest dimarts quan sortia del seu gimnàs a la localitat de Bariri, a 60 quilòmetres d'on va ser trobat el seu cadàver emmordassat i amb les mans lligades. Les primeres indagacions de la policia apunten Rodrigo Alves Pereira com a autor del segrest i assassinat i assenyalen que el sospitós podria haver punxat deliberadament la roda per apropar-se a la jove.

Caçat

L'anàlisi dels enregistraments d'una càmera de seguretat als afores del gimnàs al que acudia Baza està sent clau en el cas. Les imatges mostren un home reclinat sobre el cotxe de la jove minuts abans que ella surti de les instal·lacions. Quan la noia de 19 anys es dirigeix al seu vehicle i se n'adona que té una roda punxada, el mateix individu s'apropa a ella i la convenç perquè el segueixi fins a un garatge proper i així poder-la ajudar a canviar el pneumàtic.

La fotografia

Una vegada a l'aparcament, Baza envia al seu nòvio una foto en la qual es pot veure el mateix home d'abans canviant el pneumàtic del cotxe de la jove. Aquesta és l'última vegada que algú veu amb vida a aquesta estudiant brasilera fins a la troballa del seu cos sense vida al cap de poques hores en una plantació de canya de sucre a 60 quilòmetres del gimnàs. Precisament, la imatge que la noia envia a la seva parella és la prova que ha permès identificar l'autor del segrest i assassinat. L'individu de la fotografia és Rodrigo Alves Pereira, un home de 37 anys amb antecedents per violació i altres delictes que va sortir de la presó fa un mes.

Segona persona

Després de ser arrestat, el sospitós va confessar el crim i va revelar el lloc en el qual es trobava el cadàver als agents. Tanmateix, davant del jutge, Alves Pereira es va retractar i va assegurar que l'assassí és una altra persona i que ell només hauria acompanyat aquest individu al lloc en el qual va ser localitzat el cos. A l'espera dels avanços de la investigació, l'home ha ingressat en presó preventiva. Per esclarir el cas també seran clau els resultats de l'autòpsia del cadàver de la jove, que revelaran si va ser objecte d'abusos sexuals i que podria acabar d'inculpar el principal sospitós.