La Guàrdia Civil ha detingut un home armat amb un tornavís i una xeringa suposadament infectada que ha protagonitzat dos robatoris a Santa Cruz de Tenerife. Els fets han tingut lloc aquest dimecres al migdia als voltants del Mercado Nuestra Señora de África de la ciutat, quan l'arrestat ha entrat en una botiga i ha amenaçat els empleats per poder emportar-se la recaptació de la caixa. Després d'una fugida d'uns minuts, dos agents aconseguien reduir-lo a pocs metres del lloc i descobrien que el mateix individu havia atracat aquell mateix dia una altra dona al carrer veí de Ramón y Cajal.

Encaputxat

Segons informa el cos de seguretat en un comunicat, l'incident s'ha produït al migdia en un establiment comercial proper al Mercado Nuestra Señora de África de Santa Cruz de Tenerife. Un home amb la cara tapada per una caputxa amenaçava els empleats de la botiga amb un tornavís i una xeringa suposadament infectada i aconseguia fer-se amb els diners en efectiu que hi havia a la caixa després d'un forcejament.

El lladre abandonava el local i provava de fugir a bord d'un taxi quan un agent de la Guàrdia Civil fora de servei s'adonava de l'ocorregut i aturava el vehicle després d'identificar-se com a Guàrdia Civil. L'individu llavors sortia del cotxe i fugia a peu per diversos carrers de la zona fins a amagar-se entre dos cotxes a prop de l'edifici de Presidència del Govern, moment en què l'agent va aconseguir immobilitzar-lo. Un altre agent del cos que en aquells moments donava servei a les instal·lacions governamentals va observar per les càmeres de seguretat el moment de la detenció, i va acudir a donar suport al seu company en la immobilització i arrest del presumpte autor.

Segon robatori

La Guàrdia Civil ha tingut coneixement, expliquen en el comunicat, que presumptament, l'acusat de l'esmentat fet delictiu, minuts anteriors a la comissió del mateix, havia atracat una altra dona al carrer Ramón y Cajal de la capital, i li havia sostret els diners en efectiu de manera intimidatòria, amb les mateixes armes.