Un home armat ha estat arrestat per la policia després de robar una ambulància a Oslo (Noruega) i atropellar diverses persones, entre ells dos bebès i una parella d'avis.

Segons els mitjans locals, la dona i els dos bebès petits que duia en un cotxet estan sent examinats a l'hospital, tot i que es desconeix el seu estat de moment. La policia està buscant una segona persona, que es creu que és una dona, que pot estar involucrada en l'incident.

La policia noruega ha disparat contra el conductor, que no ha resultat greument ferit, i l'han arrestat. Les imatges, gravades per veïns de la zona, mostren l'home passejant-se en ambulància pel barri de Torshov d'Oslo i relaten que han sentit trets.

Les autoritats noruegues han desplaçat a la zona helicòpters i diversos grups d'agents, a més de bloquejar diversos carrers. El personal de l'ambulància ha resultat il·lès durant el robatori, segons ha revelat l'Hospital Universitari d'Oslo.

La policia no ha informat encara dels motius del succés, encara que sí que ha comunicat què ha passat als serveis d'intel·ligència.