Un home de 38 anys va ser víctima d'una brutal agressió homòfoba en la Gran Via de Madrid. Els fets van tenir lloc durant la matinada de dissabte passat a l'altura del carrer Valverde, quan un individu se li va abalançar pel darrere i li va clavar un cop de puny a la cara. Moments abans, la mateixa persona s'havia adreçat a l'agredit increpant-lo amb "Tu què mires, marieta?". La víctima va ser traslladada d'urgència a l'Hospital Jiménez Díaz on va ser operada per reconstruir-li l'iris i ara espera en el centre per ser sotmès a un trasplantament de còrnia.

Per darrere

L'incident es va produir al voltant de les 3.30 hores de la matinada de dissabte passat, quan l'home agredit tornava a casa després d'una nit de festa en una discoteca propera. A la cantonada del carrer Valverde amb la Gran Via, al barri madrileny de Malasaña, un individu que estava discutint amb una dona es va adreçar a ell increpant-lo: "Tu què mires, marieta?". La víctima va continuar el seu camí fins que va ser sorprès per darrere per la mateixa persona, que li va clavar un cop de puny a la cara.

Segons informen diverses associacions LGTBI, l'home va patir una ferida complicada a la zona periocular d'un ull a causa de l'agressió i va ser traslladat d'urgència a l'Hospital Jiménez Díaz, on va ser operat per reconstruir-li l'iris. La víctima segueix hospitalitzada en el centre sanitari a l'espera de sotmetre's a una nova intervenció, en aquest cas un trasplantament de còrnia, també derivat del salvatge cop de puny.