Un home de 37 anys ha perdut gran part del coll i l’esquena per aconseguir desfer-se d’un melanoma. Ryan Glossop es va haver de sotmetre a diverses intervencions.

Tot va començar al novembre de l’any passat quan l’home es va detectar una piga al coll. Es va sotmetre un total de quatre operacions. Els metges li van treure trossos de pell de 40 centímetres de llarg per 8 d’ample de la part potserior de les cames per fer-li un empelt al coll i a l’esquena, segons explica Yahoo News.

Després de superar la malaltia, Glossop ha volgut donar un missatge positiu a les persones que pateixen melanoma. Afirma que “encara que és molt habitual que la gent pensi que és mortal, pot eliminar-se fàcilment i les conseqüències no son massa dures”.

Glossop ha compartit la seva història a les xarxes socials amb l’objectiu de conscienciar la població de la importància de protegir-se del sol i d’observar les taques de la pell. També ha començat una campanya per recaptar fons per a una associació que lluita contra el càncer de melanoma.