Un home de 35 anys ha estat detingut per agredir la seva dona i fer-la fora de casa amb seu nadó d'un any a Tarragona. Els fets van tenir lloc dissabte a la nit quan l'arrestat va començar a pegar una pallissa a la seva esposa i la va deixar al carrer amb el petit. Després de passar tota la nit a la intempèrie, la víctima es va desmaiar quan baixava d'un autobús de l'Empresa Municipal de Transports i va ser atesa pels serveis d'emergència.

Sense menjar

L'avís es va produir a mitja tarda de diumenge. Segons informa el Diari de Tarragona, un portaveu de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona contactava amb la Guàrdia Urbana perquè una dona s'havia desmaiat en baixar d'un autobús. Una patrulla va acudir al lloc i amb l'ajuda d'una intèrpret va constatar que la passatgera havia passat la nit al carrer sense menjar res després que el seu marit la fes fora amb seu fill d'un any i mig.

Mentre la víctima estava sent atesa pels efectius del Servei d'Emergències Mèdiques, la parella de la dona es va presentar allà i va intentar que el deixessin parlar amb ella, a la qual cosa els agents es van negar a causa de l'estat d'agitació que va provocar en la mare la presència de l'home i ja que estava sent atesa pels sanitaris.

Per la força

Segons assenyala el mateix mitjà, la dona va explicar a la policia que dissabte a la nit el seu marit l'havia pegat -com ja havia succeït en altres ocasions- i la va fer fora de casa amb el petit. Un dels motius de l'agressió va ser que l'home vol emportar-se'ls als dos al Marroc amb ell per la força. Davant dels fets manifestats, els agents van detenir la parella de la víctima com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.