La Policia Nacional ha detingut a València un home de 40 anys acusat de, presumptament, colpejar la seva parella contra el terra agafant-la dels cabells perquè no li agradava el sopar que li havia preparat. L’agressió, a més, es va fer davant dels seus dos fills menors d'edat.

Crits d'auxili

Els fets van tenir lloc la matinada de dijous. Cap a dos quarts d’una, la policia va rebre un avís que alertava d’una dona que estava demanant auxili, segons han explicat fonts de la Policia Nacional.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, diversos veïns els van indicar des dels balcons que havien sentit una forta discussió i els crits d’una dona demanant ajuda. Els agents també van comprovar com uns veïns tenint retingut el presumpte agressor al terrat de l’edifici.

Retingut al terrat per uns veïns

Segons diversos testimonis, els crits de la dona procedien d’un pis proper, de manera que van anar cap allà i van trucar a la porta. Quan l’home va obrir, va aprofitar per sortir corrents i refugiar-se a casa d'uns altres veïns.

Quan es va veure acorralat, l’agressor va fugir per una finestra que donava al pati de la finca i va pujar fins el terrat, on va ser interceptat pels veïns.

Colpejada contra el terra agafant-la dels cabells

En les primeres indagacions, els agents de la Policia Nacional van descobrir que la parella havia mantingut una forta discussió perquè a l’home no li agradava el sopar que havia preparat la dona. Segons sembla, l’agressor la va agafar dels cabells i la va colpejar contra el terra, tapant-li la boca quan va començar a cridar demanant auxili. Tot plegat davant els dos fills de la parella, tots dos menors d’edat.

Els agents van detenir el sospitós com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. El detingut ha passat a disposició judicial que ha decretat una ordre d'allunyament amb la víctima.