L’ús de la mascareta com a mesura de prevenció per evitar el risc de contagi del coronavirus és obligatori en molts països; en altres és simplement una recomanació: qui vol la porta i qui no vol, doncs no la porta... I hi ha qui se la col·loca on vol, i no ens referim al coll, a l’orella o al colze (les més habituals per aquells que no la duen on toca), sinó al pubis, és a dir, per tapar-se les parts íntimes.

Només duia la mascareta

Aquesta zona, el que seria l'engonal, ha estat on s'ha posat la mascareta un home per passejar per Oxford Street, un dels carrers més comercials, populars i transitats de Londres. L'individu duia com a única peça de roba, una mascareta. Res més, despullat de cap a peus i amb la mascareta tapant-se les parts íntimes.

Hombre mascarilla Oxford Street / Twitter

L'home s'ha passejat aquest divendres per Oxford Street, un dels carrers més transitats i populars de Londres, amb una mascareta com a única peça de roba, com si fos un tanga / Twitter

Com si fos un Tarzan en temps de coronavirus, l’home s’ha passejat aquest divendres per aquest cèntric carrer de Londres deixant als vianants amb la boca oberta; estaven entre sorpresos, divertits i una mica atemorits.

El més fotografiat a Londres

Lògicament, i davant aquesta escena tan curiosa i surrealista, molts han aprofitat per fotografiar l’home amb la mascareta quirúrgica sobre el seu pubis.

Hombre mascarilla tanga / Twitter

El desconegut ha utilitzat la mascareta quirúrgica com si fos un tanga, tapant-se el pubis i les parts íntimes, però amb el cul a l'aire / Twitter

Des d'avui, la mascareta és obligatòria al Regne Unit

L’home ni s’ha immutat davant la reacció dels vianants, ha seguit passejant tranquil·lament per Oxford Street amb la mascareta a l’entrecuix. El que no ha quedat clar, perquè ningú li ha preguntat, és què l’ha motivat a sortir així al carrer, precisament aquest divendres, 24 de juliol, dia en què ja és obligatori l'ús de la mascareta al Regne Unit.

Potser ha estat això, davant l’obligatorietat, l’home ha seguit la normativa posant-se la mascareta allà on li ha sortit dels...