Un home ha colpejat brutalment la seva filla de catorze anys perquè aquesta el va bloquejar a Instagram i estava a punt d'anar a una cita, d'amagat.

La mare el va avisar

Els fets van tenir lloc aquest dissabte a la casa en la qual vivia la noia, juntament amb el seu pare i els seus dos germanastres, en Rosario (Argentina). El pare, de 33 anys, va rebre un missatge de la mare de la menor i la seva exparella, en la que l'avisava que la jove anava a tenir una cita amb un noi de quinze anys a casa.

L'home, enfurismat, li va increpar els fets a la seva filla i li va agafar el mòbil. Va ser llavors quan va descobrir que la jove l'havia bloquejat a Instagram. El pare va trencar el dispositiu i li va donar una brutal pallissa.

La nova parella de l'home va aturar l'agressió i li va deixar el seu mòbil, amb el qual la menor va fer fotos de l'agressió i les hi va enviar al seu cosí com a prova.

Greus ferides

Just després, l'àvia materna i una tieta de la menor la van portar a l'Hospital de Nens Zona Nord i allà la van diagnosticar amb un sever traumatisme facial, amb fractura del pit maxil·lar dret. A més, tenia greus hematomes a l'ull dret que li impedien de veure amb claredat i esgarrapades a una espatlla i a l'esquena.

La jove va ser diagnosticada amb un sever traumatisme facila, fractura del pit maxilar dret i hematomes

 

L'àvia va denunciar a l'home i aquest es va lliurar de forma voluntària a la comissària de la localitat, on el van detenir per un delicte de lesions greus, amb agreujant de vincle familiar. Ara, la jutgessa que porta el cas ha declarat la presó preventiva per dos anys.