Un home xinès de 24 anys ha descobert que tenia una família d'11 escarabats de cuina dins la seva oïda. El senyor, identificat com "Sr. Lv", tenia un fort dolor a l'interior de la seva orella i no sabia per què.

Alguna cosa li rascava l'orella

El pacient va demanar els seus familiars que li examinessin l'oïda, i va ser aleshores quan ho va descobrir tot.

"Va dir que li feia molt mal l'orella, com si alguna cosa s'estigués rascant o arrossegant per dins", ha afirmat el metge especialista que el va atendre, el Dr. Zhong Yijin, segons recull Fox News. El doctor va trobar més de 10 cries d'escarabat vives dins l'orella del pacient.

La higiene, el principal problema

Amb l'ajuda d'unes pinces, va poder treure tots els insectes de l'interior del Sr. Lv (la mare escarabat era, amb diferència, la més gran). A més, el metge li va recomanar que anés amb compte amb l'hàbit de deixar el menjar a prop de la seva habitació, ja que podria ser una de les causes que va contribuir a el problema.

"La higiene de la llar ajuda a prevenir l'aparició i propagació de paneroles", ha explicat també el Dr. Jiang Tengxiang, cap de departament d'Otorrinolaringologia de l'hospital on van atendre el pacient. I continua: "Cal desinfectar desguassos i clavegueres i utilitzar mosquiteres a les finestres. Això evitarà que els insectes volin o s'arrosseguin pel nas i les orelles ", ha assegurat.