Escàndol a Zamora per un home que oferia diners a nenes de 15 anys al carrer per tenir sexe amb elles.

Un home ofereix 100 euros a canvi de sexe a nenes de 15 anys

Un home de Toro, un petit poble de Zamora, s'enfronta a una pena de sis mesos de presó per haver ofert 100 euros a unes nenes de 15 anys perquè tinguessin relacions sexuals amb ell.

Esposas Mossos

Un home de Zamora a presó per oferir 100 euros a canvi de sexe a nenes de 15 anys al carrer / Mossos d'Esquadra

"Os doy cien euros y venís a chingar", va dir l'agressor a les adolescents que, espantades, es van refugiar en una botiga de llaminadures. Minuts després, l'home es va començar a donar cops contra una cabina telefònica.

Un home de Zamora ofereix diners a canvi de sexe a noies al carrer

Tot i que tenia moltíssimes probabilitats de ser absolt del cas, l'acusat va acceptar una pena de menor a la que se li havia demanat al principi, que eren dos anys de presó.

L'advocat de l'acusat també ha explicat que el seu client no era capaç de complir amb el que havia proposat a les menors i que, a causa a la seva discapacitat mental i a la quantitat d'alcohol que havia consumit, no era conscient del que estava fent.

L'advocat de l'agressor també l'ha defensat dient que és esquizofrènic i que el dia dels fets havia consumit alcohol i que, per tant, no era conscient del que estava fent.

Els fets van passar a finals del 2019 i l'acusat s'enfrontava a una pena de dos anys de presó, però finalment només estarà complirà sis mesos, ja que no té antecedents penals.