Dilluns a primera hora del matí un veí del bar Floripa del carrer d'Aribau va trobar el cos sense vida d'Andre Hofmann, el propietari d'aquest bar de la zona de la ciutat de Barcelona coneguda com a Gaixample. Era un home molt conegut en el món gai de la capital catalana, ambaixador del veganisme i del crossfit, tal com es pot veure en les seves xarxes socials i també en entrevistes en mitjans de comunicació.

Esperant l'autòpsia per saber com va morir

El cos presentava signes de violència tot i que, externament, no semblaven mortals. Els Mossos encara esperen a hores d'ara l'autòpsia per aclarir com va morir aquest home, d'uns 40 anys. Totes les hipòtesis estan obertes.

andre hoffman - floripa barcelona

Fins que l'informe forense no detalli com va morir, els Mossos no iniciaran la investigació per arribar al fons de la mort d'aquest home. Caldrà veure si es tracta d'un homicidi o si va morir per causes naturals. En tot cas, també caldrà investigar com és que va desaparèixer la caixa registradora i un mòbil de la zona de la barra.

La persiana del bar va quedar oberta i fins a les nou del matí un dels treballadors del bar del costat no va entrar, què va passar abans i qui es va emportar la caixa són els elements de misteri que envolten la mort d'Andre Hofmann. Va ser la seva parella, copropietari del bar, qui va avisar a la policia que faltava la caixa i el mòbil. Els Mossos el van alertar quan van trobar el cos sense vida del seu company.

Andre Hofmann, vegà i amant del crossfit

L'home trobat mort al bar Floripa, especialitzat a menjar vegà, era un conegut del món gai a la ciutat de Barcelona. Així es demostra pels molts missatges de suport per part d'aquest col·lectiu que ha rebut les darreres hores.

Andre Hofmann tenia uns 40 anys, no hi arribava. Predicava amb l'exemple i només consumia menjar vegà i compartia la seva afició per la cuina al restaurant Floripa del carrer d'Aribau amb el gimnàs. El crossfit era la seva altra passió. Feia hores d'entrenament per cultivar el seu cos, que exposava a les xarxes socials. Són centenars les fotos que Andre penjava a Instagram lluint un cos gairebé de 10.