Novetats en l'atropellament de dues noies joves a Madrid aquesta matinada. La policia segueix investigant els fets i ara també ha d'aclarir una altra mort: molt a prop d'on i ha hagut aquest possible atropellament intencionat, que ha acabat amb una noia morta i una jove de 18 anys molt greu, ha aparegut el cos d'un home.

La Guàrdia Civil ha trobat el cadàver d'un home ocult entre mala herba als afores de l'Álamo. Aquesta segona mort pot també estar relacionada amb una baralla que s'ha registrat aquesta nit i que ha deixat una noia morta i una noia ferida molt greu.

Investigació oberta

L'Ajuntament de l'Álamo ha informat aquest dilluns d'aquest segon mort en relació amb la investigació que està fent la Guàrdia Civil en col·laboració amb la Policia Local després de la troballa del cadàver d'una dona en la cuneta de la M-404, als afores del poble, al costat d'una altra dona ferida.

Dos mujeres atropelladas M 404 El Álamo / Emergencias 112 Comunidad Madrid

Imatge de la zona on s'ha trobat el cos sense vida de la noia atropellada a Madrid.

El consistori també ha explicat que ahir a la nit va haver-hi una festa en la qual van participar dos clans gitanos i, després de produir-se un desacord entre ells, es va produir "una gran baralla".

Baralla entre dos clans de gitanos

Es tracta d'un clan d'un assentament de Navalcarnero i d'un altre clan de Madrid que ha acabat de la pitjor manera possible: de moment, dos morts.

No ha transcendit com ha mort aquest home que s'ha trobat sense vida. Les proves que es faci ara al cadàver hauran d'ajudar a aclarir-ho. Les identificacions dels dos cadàvers i de la noia de 18 anys ferida greu seran claus per saber com pot acabar aquest enfrontament entre bandes rivals.