Nit tràgica a Santa Coloma de Gramenet. Un home ha mort i un altre ha resultat ferit greu en rebre una pallissa a la plaça de l'Ajuntament aquesta matinada.

Agressió contra dos homes al centre de Santa Coloma

Els Mossos han rebut l'avís a les dotze de la nit d'avui amb relació a dues persones greument ferides en una agressió al centre de Santa Coloma de Gramenet.

Es tracta d'un home de nacionalitat espanyola de 49 anys, que ha mort al mateix lloc dels fets, malgrat els esforços del SEM, i un altre home, també de nacionalitat espanyola i de 48 anys, que ha hagut de ser traslladat greu i ingressat a l'hospital.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets, que tot sembla apuntar que es tracta d'una agressió contra dues persones que vivien al carrer, tot i que encara han d'avançar les diligències. Al lloc on s'han trobat ferides les dues víctimes, normalment en aquella hora hi ha rodamons.

Investigació oberta

Els agents d'homicidis de la Regió Policial Metropolitana Nord s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies d'aquests fets.

La policia catalana busca l'autor o els autors de l'agressió mortal i esperen que el segon ferit, per qui no es pateix per la seva vida, pugui ajudar a aclarir què ha passat. És la quarta mort violenta en pocs dies a l'àrea metropolitana de Barcelona.