Troben sepultat a la neu el cadàver d'un home de 54 anys a Zarzalejo, a Madrid.

Mor sepultat en plena borrasca

Els cossos d'Emergencias Madrid troben el cos sense vida d'un home a la localitat madrilenya de Zarzalejo, prop de l'Escorial.

El cadàver no mostrava signes de violència i després d'un examen preliminar s'ha pogut afirmar que "feia un temps que era mort". 

El Servicio de Urgencia Médica de la Comunidad de Madrid, SUMMA 112, ha arribat al lloc dels fets al voltant de les 13.30 h a petició de la Guardia Civil.

L'autòpsia i la investigació esclariran els fets i la causa de la mort, tot i que sembla que aquesta podria ser la primera víctima mortal de la borrasca Filomena a la Comunitat de Madrid.

El quart mort del temporal

La borrasca Filomena ha causat dos morts a la Comunitat de Madrid i dos morts a Màlaga. Un d'ells, a Madrid, es tracta d'una persona sense llar que ha mort per hipotèrmia. L'altre víctima mortal a Madrid ha estat sepultada per la neu al municipi de Zarzalejo. A Màlaga, els serveis d'emergències han trobat sense vida el cos d'un home i una dona, després de ser arrossegats per les riades del riu Fuengirola, a Mijas. 

En el ca de Màlaga, el dispositiu de recerca es va activar a les 00 h d'aquest dissabte quan es va tenir coneixement que un vehicle havia estat arrossegat per la crescuda del riu Fuengirola, a causa de les fortes pluges provocades pel temporal 'Filomena'.

El vehicle, segons ha informat la Subdelegación de Málaga, estava ocupat per quatre persones, dos homes i dues dones.

Un home i una dona van aconseguir sortir del vehicle pels seus propis mitjans. Els altres dos, no obstant això, no van córrer la mateixa sort i van morir ofegats.

Río Fuengirola / Wikimedia Commons

Un home i una dona moren en ser arrossegat per una riada el vehicle al qual viatjaven / Europa Press

El vehicle va ser trobat a les 4 h per agents del Grupo Especial de Actividades Subacuáticas (GEAS) de la Guardia Civil. A l'interior del turisme van trobar el cos sense vida de la dona. Arran d'això, va continuar la recerca de l'home, que ha estat trobat mort a les 10 h d'aquest matí.