Un home de 59 anys de nacionalitat espanyola ha mort aquest matí després d’ofegar-se quan s’estava banyant a la platja de les Lluminetes de Castelldefels (Baix Llobregat).
 
El servei de socorrisme de la platja ha tret l’home inconscient de l’aigua i ha iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha practicat les maniobres de reanimació infructuosament. El SEM ha desplaçat dues ambulàncies per atendre l’emergència.

El servei de socorrisme l'ha tret inconscient de l'aigua

 

En la resolució de l’emergència també hi han participat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local de Castelldefels. L’avís de l’emergència ha arribat a través de la Policia Local a les 11.08 hores.
 
La platja de les Lluminetes és una platja vigilada i en el moment dels fets onejava la bandera groga per l'estat de la mar. Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.