Un home ha mort esclafat per l'esfondrament del sostre del seu pis aquest dilluns al matí a Sabadell (Vallès Occidental).

Un home mor esclafat en un pis a Sabadell

Els fets han passat aquest matí cap a les 09:30 en un pis del carrer Turina número 37 de Sabadell, segons informen els Bombers de la Generalitat.

Bombers Generalitat / Carles Palacio

Un home mor esclafat pel sostre del seu pis a Sabadell (Vallès Occidental) / Carles Palacio

En arribar els efectius dels Bombers al lloc han confirmat l’ensorrament parcial del sostre del pis de l’edifici, de planta baixa i dos pisos, que havia afectat una de les habitacions. En accedir han localitzat una persona, il·lesa, en una de les habitacions. A l’habitació afectada, i sota la runa, s’ha localitzat el cadàver d'un home.

S'esfondra el sostre d'un edifici

S’estan fent exploracions diverses al sostre per valorar si l’afectació podria ser més extensa. També es revisa l’afectació al forjat i a les bigues, així com la quantitat de runa acumulada. En aquest sentit, s’ha activat la unitat del GREC (Grup Especialista en Estructures Col·lapsades).

Fins al lloc s'han desplaçat nou dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb efectius del GREC i una unitat del GROS (Grup Operatiu de Suport), quatre ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, que es fan càrrec de la investigació i de les diligències judicials i efectius de la Policia Municipal de Sabadell.