Un tribunal francès ha decidit que la mort d'un home casat que va patir un atac cardíac després de tenir sexe durant un viatge de negocis és un accident laboral i la seva empresa s'haurà de fer càrrec financerament de la seva mort, segons explica The Times.

Per a la justícia francesa és un accident laboral, encara que sigui fora de l'horari de feina

Els fets van succeir el febrer de 2013 en un hotel de la localitat de Meung-sur-Loire, al centre de França. L'home, identificat com Xavier, va morir després de passar la nit amb una dona que acabava de conèixer.

Xavier treballava per a una empresa de construcció de ferrocarrils que ha intentat demostrar, sense èxit, que la mort del seu treballador no té res que veure amb la feina que realitzava durant el seu viatge de negocis. L'empresa assegura, a més, que l'home no estava a l'hotel contractat per l'empresa i la trobada sexual després de la qual va morir no va ser amb la seva dona.

La justícia francesa va desestimar aquests arguments amb base a un antecedent de fa una dècada en el qual es va decidir que és accident laboral qualsevol que pateixi un empleat en viatge de negocis dins o fora de l'horari laboral.

La companyia haurà de pagar mensualment el 80% del salari del mort als seus familiars fins a la que hagués estat la seva edat de jubilació.