Darren Hickey, de 51 anys, va morir en el casament que organitzava quan un dels seus xefs li va demanar que tastés un pastís de peix molt calent. Es va cremar el coll, se li va inflamar la laringe i va morir ofegat.

Hickey va anar a urgències a l'Hospital Chorley, a Lancashire (Anglaterra). Va ser enviat a casa amb paracetamol i l'ordre de tornar si el dolor augmentava. La seva laringe es va inflamar en les hores següents i va deixar de respirar.

La seva laringe es va inflamar en les hores següents i va deixar de respirar

 

Parkinson, un amic de la víctima, va explicar als agents que va sentir sorolls i el va trobar ofegant-se. "Va cridar, així que vaig córrer escales amunt. Estava dempeus ofegant-se i tossint, així que li vaig donar un cop a l'esquena, però va caure a terra."

El Dr. Patrick Waugh, el patòleg que va realitzar l'examen post mortem del Sr. Hickey, li va dir al Tribunal de Bolton Corner que el cas era molt estrany. "Normalment veiem aquest escenari en persones involucrades en incendis domèstics amb inhalació de fum que crema les vies respiratòries o en accidents industrials amb vapor calent".

Un amic explica que estava ofegant-se tossint dempeus

 

L'horrible mort ha tingut lloc set anys després que l'antic cap de sala patís un vessament cerebral massiu que el va deixar a l'hospital durant 18 mesos i amb dificultats per caminar i parlar. Malgrat això, el Sr. Hickey va canalitzar gran part de la seva energia en obres de caritat i va rebre el Premi a Persona Inspiradora de Coratge de la Stroke Association, informa The Sun.

"Era enormement positiu, generós i afectuós", diuen alguns dels seus coneguts. El cas ha plantejat preguntes sobre l'atenció a la sala d'atenció d'urgències de l'Hospital Chorley.