La Policia Nacional ha detingut un home que ha apunyalat la seva parella en un hostal de Sant Sebastià, al País Basc. L'home de 52 anys de nacionalitat veneçolana no té antecedents i es troba en comissaria acusat dels delictes d'homicidi en grau de temptativa i de violència de gènere.

Els fets s’han registrat aquesta matinada, al voltant de les cinc, en una pensió del carrer Iztueta, al barri de Gros de la capital guipuscoana. 

Vista de l'Hospital de Donostia - EFE/Javier Etxezarreta

Vista de l'Hospital de Donostia, on ha quedat ingressada la víctima / Javier Etxezarreta

Un particular ha alertat a la Policia Municipal que s'estava produint una baralla a l'allotjament, després de la qual cosa una patrulla s’hi ha desplaçat al lloc i s’ha trobat al replà d'una de les plantes de l'immoble a un home arrossegant a una dona cap a l'ascensor, tots dos coberts de sang.

Dues ferides al coll

L’Ertzaintza, que s’ha fet càrrec de les investigacions, han trobat un ganivet de cuina, l'arma suposadament utilitzat en l'atac. La víctima, de nacionalitat nicaragüenca, ha hagut de ser evacuada en ambulància a l'Hospital Donostia amb ferides en el coll produïdes per almenys dues ganivetades, encara que la seva vida no corre perill. 

El detingut, de nacionalitat veneçolana, ha estat traslladat a la comissaria de l'Ertzaintza, que és el cos que s’ha quedat les investigacions del cas.