La Policia Nacional ha detingut un home de 50 anys per haver assassinat a punyalades la seva parella, amb qui tenia una filla de dos anys. El cos va aparèixer el juliol passat en un estat avançat de descomposició en un pis d'Almeria.

El cadàver, d'una dona de 39 anys identificada amb les inicials M.D.M.M., el van trobar el 15 de juliol, quan l'administrador d'una finca del carrer César d'Almería va contactar amb la policia perquè, d'un dels habitatges, sortia una forta pudor.

Després que els bombers anessin a forçar la porta del pis, els agents van trobar que la casa estava buida. En entrar d'una de les habitacions, però, van veure que hi havia un matalàs recolzat contra la paret i, a sota, hi havia un cadàver embolcallat amb una manta. El cos semblava d'una dona i estava en avançat estat de descomposició.

Tres mesos i mig sense resoldre la mort

La inspecció de l'habitatge no va revelar cap altra pista, i el cos el van traslladar a l'Institut Anatòmic i Forense, que tampoc va poder determinar immediatament la causa de la mort. La policia, per la seva banda, va anar investigant, i va trobar que el pis era propietat d'un home que l'havia cedit, perquè hi visquessin, al seu germà i a la seva parella.

La investigació es va centrar aleshores en el germà del propietari, un home de 50 anys amb qui la víctima havia mantingut una relació sentimental i amb qui tenia una filla de poc més de dos anys. Fa uns deu dies, finalment, es va poder concloure que la mort havia estat violenta, provocada per diverses punyalades a zones vitals

Amb totes aquestes proves, la policia va detenir el sospitós, M.N.A., de 50 anys. Aquest dijous ha passat a disposició judicial.