Aquest dilluns passarà disposició judicial de l'home detingut divendres passat com a presumpte autor dels homicidis de la seva germana i la filla d'aquesta a Soutomaior (Pontevedra).

El doble assassinat es va realitzar amb una arma de foc

L'home, de 52 anys d'edat, va ser detingut per la Guàrdia Civil després de trobar-se els cossos sense vida d'una de les seves germanes i la seva neboda en un habitatge al lloc de Muntanya Coello. Els homicidis es van cometre amb una arma de foc, segons fonts de la investigació.

Els fets van passar al voltant de les 15:30 hores a l'exterior de l'habitatge del presumpte assassí, situat a Monte Coello, en una zona aïllada i sense veïns propers. L'home, Miguel G.R., va ser trobat per agents de la Policia Local una mica més tard al costat dels cadàvers de la seva germana, Genoveva G.R., de 62 anys, i la seva neboda Noelia R.G., de 23. Pel que sembla, el crim s'hauria comès amb una arma de foc que els responsables de la investigació estan buscant.

No existia cap conflicte entre ells

La parella de Genoveva G.R. ha explicat al diari Faro de Vigo que la morta s'havia desplaçat en companyia de la seva filla, ambdues amb residència a Vigo, fins a Soutomaior per donar menjar a uns gossos que tenia en una finca. Des d'allà totes dues dones s'haurien dirigit a l'habitatge de Miguel G.R., conegut a la zona com Miguel 'El del monte', una barraca situada en una zona boscosa.

Preguntat pel possible motiu del doble crim, l'home ha assenyalat que podria haver estat "per culpa d'una escala que es va emportar sense demanar-li permís. Va ser el follon que van tenir". "No es parlaven però dins del que cap no hi havia cap conflicte, cadascú anava per la seva banda".