Un home de 53 anys ha estat detingut per, presumptament, matar amb una arma blanca al seu germà, de 50, a l'habitatge que ambdós compartien a Guardamar del Segura (Alacant).

Els dos germans provenen de la Comunitat de Madrid

 

Segons la Guàrdia Civil, el cadàver va ser trobat dimarts al migdia i el cos sense vida de la víctima ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal d'Alacant per a l'autòpsia. L'arrestat està custodiat per la Guàrdia Civil fins que passi pròximament a disposició judicial.

L'alcalde de Guardamar del Segura, José Luis Sáez, ha informat que els dos germans provenen de la Comunitat de Madrid encara que feia un temps que vivien a la localitat, on fins i tot s'havien empadronat.

Forta olor del cadàver

La víctima participava en un taller d'ocupació per mediació dels Serveis Socials municipals i portava uns quants dies sense assistir.

A causa que habitualment no faltava, des del taller van provar de contactar amb l'home fa uns dies i en no poder fer-ho van avisar els Serveis Socials, que al seu torn van donar avís a la policia local després de no tenir èxit en els seus intents.

La forta olor del cadàver va propiciar que la policia local entrés a la casa

 

Fa dos dies, agents de la policia local van acudir al domicili per preguntar per ell i el germà (ara detingut) no els va donar informació, però un dia després, dimarts, van tornar a anar-hi i la forta olor que desprenia el cadàver va propiciar que entressin i descobrissin el cos.

L'alcalde de Guardamar ha expressat la seva tristesa per aquest crim comès en l'àmbit familiar i ha manifestat desconèixer els condicionants que l'han envoltat.