Un home s'ha suïcidat després de matar el seu fill de 16 anys i ferir la seva parella a Andorra (Terol). Els fets han tingut lloc al domicili familiar i les primeres indagacions apunten que es tracta d'un nou cas de violència masclista. La dona de l'agressor i mare de l'adolescent es troba ingressada amb pronòstic reservat a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa.

L'incident s'ha produït sobre les sis de la tarda, quan la policia ha rebut l'avís que un home s'havia tirat per la finestra del seu domicili, en un quart pis del carrer Estercuel de la localitat d'Andorra. Els agents que s'han personat al lloc han trobat encara amb vida el presumpte assassí, un home de 41 anys que ha estat traslladat a l'Hospital d'Alcanyís, on ha mort a causa de les greus ferides produïdes.

A l'habitatge familiar, la policia ha descobert el cadàver del fill -que presentava diverses ferides d'arma blanca- i a la parella de l'agressor una dona de 39 anys que també tenia ferides greus i que ha estat traslladats a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa en un helicòpter del 112. La dona, que tenia una altra filla de 19 anys d'una parella anterior, està ingressada en l'esmentat centre hospitalari amb pronòstic reservat.

L'adolescent assassinat era fill de la dona ferida i del seu presumpte assassí. Font de la Delegació del Govern a l'Aragó precisen que no hi havia denúncies prèvies de violència masclista entre la parella.